Ekspertise og erfaringer

Med over 50 års erfaring innen elektronikkproduksjon har Topro Elektronikk bygd opp stor erfaring og høy kunnskap. Våre ansatte setter kunden i fokus, og vi bidrar fra idé til produkt.

Vi er også medlem av TotAl-gruppen. Et regionalt nettverk bestående av 45 industribedrifter, som til sammen utgjør over 3000 ansatte og en samlet omsetning på 6,3Mrd NOK. Medlemsbedriftene har unik industrikompetanse innen hele verdikjeden fra mekanisk bearbeiding til industriproduksjon. Den teknologiske kompetansen strekker seg fra avansert undervannsteknologi til rydding av verdensrommet og gir oss i Topro Elektronikk tilgang på unik kompetanse.

«Et nettverk der de små tilsammen blir store, og spesialister tilsammen blir en systemleverandør"

  • Ntnu logo
  • Sintef

Lokalisert på Gjøvik har vi også et tett samarbeid med NTNUs ivrige studenter. Enten via mindre studentoppgaver, Bacheloroppgaver eller via samarbeid i regi av Total Defence Group. Total Defence Group (TDG) er en industrigruppe bestående av 22 bedrifter i Innlandet Fylke som arbeider sammen om krevende industrielle oppdrag for forsvarssektoren. TDG samarbeider tett med Center for Cyber and Information Security (NTNU/CCIS) og SINTEF Manufacturing som sikrer nødvendig kompetanse rundt kryptologi og nettverkssikkerhet.

Geir Arne Malones

Geir Arne Malones

Adm. Dir.

+47 92666948

geir.malones@topro.no

Klaus Hamar

Klaus Hamar

Salgssjef

+47 41673269

klaus.hamar@topro.no

Ole Halvor Woien

Ole Halvor Wøien

Salgsingeniør

+47 41337445

ole.halvor.woien@topro.no


Del:
Kontakt oss angående ekspertise og erfaringer

Kontakt oss