Om oss

Topro Elektronikk AS er en av Norges ledende samarbeidspartner innen elektronikkproduksjon og elektromekanisk sammenstilling og er dermed en ettertraktet leverandør til mange ulike bransjer.

Visste du forresten at våre produkter finnes i alt fra leker som Playfinity ballen, NDT utstyr fra Dolphitech og Elop og til satellitter som går i bane rundt jorda?

Vår evne til å skreddersy løsninger, helt fra produktutvikling og prototyping, til produksjon og test, gjør Topro Elektronikk til den perfekte samarbeidspartner. Eller som vi selv vil kalle det: Din pålitelige samarbeidspartner.

Pålitelighet er viktig for oss! Du som kunde skal være trygg på at vår kompetanse og erfaring innen elektronikkproduksjon hjelper deg, til å nå dine mål!

Helt siden 1964 har det å ta vare på andre, vært viktig for oss. Opprinnelsen fra Totenprodukter, som ble etablert som et attføringstiltak for beboere i Gjøvik/Toten-området lever den dag i dag videre i Topro Kompetanse. Vårt søsterselskap tar vare på og gir mennesker muligheten til å få en meningsfylt hverdag, enten det er varig tilrettelagt arbeide eller arbeidsforberedende tiltak for å gi den enkelte en vei tilbake til arbeidslivet.

Denne grunntanken, om å ta vare på andre, ligger i vår historie og den styrer hvordan vi tenker. Kunden skal tas vare på. Kunden skal oppleve at vi innfrir, er pålitelige og til å stole på. Gjennom vår historie, nå og i fremtiden!