Best på kaldt vær!

Minitech AS er et elektronikkfirma som de siste 20 årene har spesialisert seg på varmehjelpemidler klassifisert som elektromedisinsk utstyr. Minitechs varmehjelpemiddler er beregnet for personer som har behov for tilleggsvarme pga. manglende eller redusert evne til å holde kroppsdeler varme. Brukere med skader eller sykdom som påvirker blodsirkulasjonen trenger ofte ekstern varme, for å bedre kunne fungere i daglige aktiviteter.

Varmehjelpemiddelet er utviklet for å erstatte brukerens naturlige kroppsvarme og vil gi tilleggsvarme til fingre/hender og/eller tær/føtter i områder hvor bruker kan føle seg frossen eller kald. Det varmes opp av innsydde varmetråder som reguleres av en termostat hvor brukeren selv velger ønsket temperaturtrinn, 38°C, 40°C eller 42°C. Oppladbare Li-Ion batterier gir strøm til varmetrådene.

Topro Elektronikk har gjennom en årrekke vært en utmerket leverandør av elektronikken til våre produkter. Vi opplever Topro Elektronikk som en fleksibel og pålitelig produsent av termostatkortene; som er så kritiske for våre produkter.

Geir Arne Malones

Geir Arne Malones

Adm. Dir.

+47 92666948

geir.malones@topro.no

Klaus Hamar

Klaus Hamar

Salgssjef

+47 41673269

klaus.hamar@topro.noRelaterte tjenester:
Samarbeid Elektronikkproduksjon


Del: